Een gebaar van liefde Onderstaand vind je een greep uit het assortiment urnen en mini urnen die in mijn atelier staan. Mooie objecten van keramiek voor in het interieur om het as in te bewaren.

Klik op de gewenste foto voor meer informatie.


Mocht je een gepersonaliseerde urn voor jouw overleden dierbare willen ontwerpen, dan is dat ook mogelijk. Een urn die helemaal naar jouw wens wordt gemaakt en waaraan je, als je dat wilt, zelf aan mee kan helpen.   

Samen een mooie, unieke urn maken die helemaal bij jou en de overleden dierbare past. Een urn met daarop een passend symbool, decoratie of een mooie glazuur kan steun en kracht geven. Zeker als je zelf actief bij het maakproces betrokken bent. 

Van jou, voor de ander, een gebaar van liefde.

Ook is het mogelijk om as aan de klei toe te voegen en een hele andere vorm te maken, bijvoorbeeld een mooie schaal. 

- zelf de urn maken - 

Als je liever de urn helemaal zelf maakt  - of samen met familie of vrienden -  dan kan dat ook. Natuurlijk kan ik meedenken en je in het proces begeleiden. 

__________________________________

Wil je een keer komen kijken, of wil je meer informatie, zoals bijvoorbeeld een prijsindicatie voor een opdracht ontvangen, neem dan contact met me op.

 
 

Omgaan met afscheid

Het is zo belangrijk om aan de slag te gaan met jouw emoties. Wat je ook voelt; verdriet, machteloosheid, pijn of misschien wel opluchting. Vaak blijkt er zo weinig ruimte/tijd te zijn om te mogen rouwen, terwijl het zo belangrijk is om emoties, en zeker jezelf, de tijd te geven. Stilstaan bij een verlies en proberen hiermee om te gaan is moeilijk.

Een gepersonaliseerde urn is één van de vele mogelijkheden om jouw verdriet te kunnen verwoorden en tegelijkertijd kracht aan te ontlenen.

Na het overlijden van jouw dierbare is het fijn om iets tastbaars te hebben. Dat kan in de vorm van een urn.

Er is veel mogelijk; komt de urn binnen of buiten te staan? Passend bij het leven van de overleden dierbare? (Denk hierbij aan de vorm en kleuren.) Mag het direct als urn herkenbaar zijn? Een deelurn of mini urn omdat het as over meerdere naasten wordt verdeeld of een gedeelte een andere bestemming krijgt? Wil je zelf er aan mee werken of liever niet?

Even rustig bij jezelf nagaan wat je wilt om een goed beeld te krijgen van de urn is belangrijk. 

Mocht je vragen hebben, dan kan je contact met me opnemen. 

__________________________

NEEM DE TIJD, WAT EEN ANDER ER OOK VAN VINDT.

HET IS JOUW VERDRIET EN JOUW LEVEN.


 

Contact

Bedankt voor de inzending!