top of page

   

Winkel met tastbare herinneringen

Onderstaand vind je een greep uit het assortiment van handgemaakte urnen en mini urnen die in mijn atelier staan. Er zijn dus verschillende maten, maar ook urnen speciaal voor sterrenkindjes en dieren.

Heb je zelf een idee, neem dan gerust contact met me op. Ik denk graag met je mee. 


Klik op de gewenste foto voor meer informatie.

Webshop: Tekst
Webshop: Stores

Recensies

We wilden geen standaard urn, maar iets wat meer paste bij mijn vader. We hadden al een paar urnen van Yvonne gezien bij De Maretak, en vonden deze al mooi. Toch wilden we weten wat er nog meer was. We gingen bij haar langs en waren blij verrast door de tijd en aandacht die we kregen. Yvonne luisterde goed naar onze wensen - alles was mogelijk. De uiteindelijke handgemaakte urn is heel mooi; puur, ruw en natuurlijk. Misschien nog wel mooier dan hoe we het voor ons zagen.

- Mick R. en Bregje

--------------------------------------

Bij binnenkomst voel je meteen de rust en liefde, waarmee hier wordt gewerkt. Je wordt vriendelijk ontvangen, je kunt er je verhaal kwijt, er wordt je een luisterend oor geboden. Je krijgt alle tijd om rond te kijken, om iets moois uit te zoeken als liefdevolle herinnering voor je dierbare.

Zeker een aanrader om hier te gaan kijken. 

- Ank V.

--------------------------------------

Je gaf veel ruimte aan onze wensen, gedachten en gevoelens. Daarnaast gaf je met subtiele aanwijzingen precies genoeg sturing aan het proces waardoor er genoeg of veel ruimte is om je persoonlijke touch aan de urn te geven. Een op-zich droevige gebeurtenis die tot een fijne ervaring en herinnering wordt gevormd.

- Arthur W.

--------------------------------------

Ik heb een urn van je gekocht en ik wilde even zeggen dat ik je werk ontzettend mooi vind. Mijn mama krijgt nu fysiek een nog mooier plaatsje.

- Mabel

Webshop: Tekst

Contact

Breda
KvK 88671577

06 - 538 74 622

Bedankt voor de inzending!

Webshop: Contact

Algemene Voorwaarden

Webshop: Tekst
bottom of page